NTTA biedt vanaf nu ook de cursus Ship Safety Officer aan. Een Safety Officer is erg belangrijk om de veiligheid aan boord van schepen te waarborgen.
Bent u benieuwd wat er zoal bij NTTA op het trainingsponton gebeurt? Neem dan hier een kijkje!
Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming van de EU in werking getreden.
NTTA is op dit moment druk bezig om de GWO trainingsmodule GWO Basic Safety Training op te zetten. We hopen deze trainingsmodule binnenkort aan te kunnen bieden.
NTTA staat bekend om haar cursusaanbod voor de scheepvaart. Deze cursussen zijn niet alleen voor de scheepvaart, maar zijn ook in andere situaties erg belangrijk.
Vanaf 1 januari 2020 raakt de Vamex de vergunning om het examen klein vaarbewijs af te nemen kwijt.
Op 1 maart 2018 zijn er nieuwe regels van kracht geworden betreffende het verzamelen van gegevens over het brandstofverbruik van schepen.
Sinds augustus 2016 moeten studenten voldoen aan de eis van keuzedelen voor hun mbo-opleiding. Keuzedelen beslaan over het algemeen 240 uur of een veelvoud daarvan.
Dit schooljaar was er een carrousel voor de vmbo en havo leerlingen op Maritiem gebied georganiseerd.

Bij NTTA zijn er tal van mogelijkheden om een nuttige en uitdagende dag te boeken waarbij u met uw organisatie de maritieme wereld kunt beleven. Daarnaast werkt u op een boeiende manier aan teambuilding. Een unieke en leerzame belevenis!

NTTA is trots op het verder uitbreiden van de trainingsmogelijkheden voor ECDIS Type Specific.

NTTA will be present at the CCE conference in Copenhagen. During the conference challenges of future crewing will be discussed and NTTA will show its possibilities in this respect.
Getoond 1 tot 12 van 50. Er zijn meer pagina's.

NTTA Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de NTTA nieuwsbrief.

Check je inbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

 

NTTA

Atoomweg 2-H
9743 AK Groningen
Telefoon 050 311 73 85
info@ntta.nl

Engels

NTTA © 2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de voorwaarden en de privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1