Per 1 april 2019 verplicht voor ieder bemanningslid aan boord van een vissersvaartuig
Het VCA VOL diploma wordt vrijwel altijd gevraagd door werkgevers of opdrachtgevers wanneer risicovolle werkzaamheden verricht moeten worden.
This course is a combination between the courses gas measuring and H2S. Gasses and vapours can subsist in all different kind of situations and may be a great risk to yourself and the environment around you.
Deze cursus is een combinatie tussen de cursus gas meten en H2S. Gassen en dampen kunnen in allerlei situaties voorkomen en kunnen een groot risico zijn voor jezelf en de omgeving.
H2S staat voor zwavelwaterstof of waterstofsulfide. Het is een sterk ruikend giftig gas en het staat vooral bekend om de geur van rotte eieren.
Deze cursus is voor iedereen die de atmosfeer op verdachte werkplekken moet meten en hun leidinggevenden, toezichthouders en de verstrekkers van werkvergunningen. De cursist leert de theorie en praktijk over hoe de luchtsamenstelling op een werkplek effectief gemeten dient te worden. Er wordt ook geleerd hoe aan de hand van de meetuitkomsten correct advies gegeven wordt over de benodigde veiligheidsmaatregelen om veilig te werken in de gemeten atmosfeer.
Getoond 1 tot 10 van 17. Er zijn meer pagina's.

Meestgelezen in

NTTA Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de NTTA nieuwsbrief.

Check je inbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

 

NTTA

DRTC Groningen B.V.

Bornholmstraat 20
9723 AX Groningen
Telefoon 050 311 73 85
drtcgroningen@drtc.nl

 

Engels

NTTA © 2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de voorwaarden en de privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1