Lesrooster

Hieronder vindt u ons lesrooster. Het rooster wordt aangevuld wanneer er nieuwe lessen beschikbaar zijn. Wij streven naar een half jaar rooster, echter dit moet nog vorm aannemen. Om toch alvast lessen aan studenten aan te bieden, zetten wij een aantal lessen online.

Wees u ervan bewust dat dit rooster kan veranderen. Bekijk dus altijd het rooster voordat u afreist naar NTTA of er veranderingen zijn geweest.

Plotselinge wijzigingen door bijvoorbeeld ziekte of andere onvoorziene omstandigheden kunnen wij niet voorkomen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan dit rooster. 
Verder vragen wij u zich minimaal drie dagen van tevoren op te geven voor een les, zodat wij rekening kunnen houden met ruimte en lesmateriaal.

De lessen zijn in eerste instantie gericht op de basisstof. Wanneer u een aantal lessen mist en instroomt in een les, zal u zelf eerst in de basiskennis moeten voorzien.
Soms staat er een opleiding bij genoemd. U kunt als SAS student prima aanwezig zijn bij een SMWB les om de basis van de stof mee te krijgen, waarna u zelf verder kan.

Neem contact met ons op wanneer u vragen heeft over het rooster! 
Dit kan via docent@ntta.nl.

 

’s Ochtends:

’s Middags:

Opleiding:

 

Zaterdag 28 juli, 4 en 11 augustus

0900-1200 uur 

Meteorologie 

1200-1600 uur

Meteorologie 

 

SMBW en basis voor SKS, SWK en SAS

 

Lesrooster

NTTA Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de NTTA nieuwsbrief.

Check je inbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

 

NTTA

Atoomweg 2-H
9743 AK Groningen
Telefoon 050 311 73 85
info@ntta.nl

Engels

NTTA © 2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de voorwaarden en de privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1