Engineroom Communication

NTTA en Spot On Learning werken samen
Gebeuren er nog ongelukken? De vraag stellen is hem beantwoorden. Uit onderzoek is gebleken dat in 80% van de ongevallen de oorzaak ligt bij menselijke fouten. Communicatieproblemen spelen hierbij vaak een hoofdrol, waarbij taal en cultuur erg vaak worden genoemd als barrières.

Een belangrijk onderdeel van deze menselijke factor is de communicatie tussen de personen die het werk moeten uitvoeren. Behalve de veiligheid komt hiermee ook regelmatig de economische bedrijfsvoering in het gedrang.

Vraag uit de praktijk

Daarom vroeg Seatrade aan Spot On Learning een cursus te ontwikkelen betreffende engineroom communication. Een praktische cursus die cultuurverschillen, taalbarrières, verschillen in opleiding en rang aan boord onderkent. De cursus beoogt een minimum beheersing van de Engelse taal, specifieke kennis van engineering en kenmerkende koopvaardij communicatie.
Vanwege de specifieke kennis die hiervoor nodig is, kwam Spot On Learning bij NTTA.
Samen wordt nu aan een online tool gewerkt voor het verbeteren van de communicatie in de machinekamer, maar ook tussen machinekamer en walorganisatie.

Flexibel in te zetten

Engineroom Communication wordt een online-course geschikt voor diverse devices. Spot On Learning maakt dit samen met NTTA mogelijk. Spot On Learning maakte voor de internationale maritieme markt al meerdere cursussen in een elektronische leeromgeving.

Verwante cursussen

16 sep 2019
Data beschikbaar 2
16 sep 2019
Data beschikbaar 2
Engineroom Communication
Engineroom Communication

NTTA Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de NTTA nieuwsbrief.

Check je inbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

 

NTTA

DRTC Groningen B.V.

Bornholmstraat 20
9723 AX Groningen
Telefoon 050 311 73 85
drtcgroningen@drtc.nl

 

Engels

NTTA © 2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de voorwaarden en de privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1