Koopvaardij Officier - KOAS

Wat doet een Koopvaardij Officier? De koopvaardij officier alle schepen werkt aan boord van alle typen koopvaardijschepen. Hij vaart bijvoorbeeld in de stukgoed- en droge bulkvaart, containervaart, koelvaart, tankvaart, zeesleepvaart, zware ladingvaart of de passagiersvaart.

NTTA biedt de KOAS opleiding niet als combinatie aan maar de uitstroommogelijkheden Stuurman Alle Schepen en Werktuigkundige Alle Schepen als aparte opleidingen.

De lesstof zijnde algemeen, nautisch en / of technisch, wordt in dagonderwijs klassikaal en tijdens de praktijklessen in groepsverband aangeboden. Gedurende de opleiding worden regelmatig examens afgenomen.

Na de opleiding volgt de beroepspraktijkvorming (BPV) van 365 dagen waarin aan boord onder begeleiding van de daarvoor aangewezen persoon (de z.g. “mentor”) een BPV-boek wordt bijgehouden. Aan het BPV-schip worden eisen gesteld m.b.t. de grootte, voortstuwingsvermogen, vaargebied en mentor.

Het diploma KOAS geeft de mogelijkheid om vertikaal door te stromen naar de opleiding HBO Maritiem Officier of horizontaal door te stromen naar de opleidingen Baggeraar/stuurman, SW4, Scheepsbouwkundige.

Informatie

Typerende beroepshouding Zeevarenden die in het bezit zijn van een monsterboekje en die een bevoegdheid KOAS Alle Schepen willen verkrijgen. Men kan zich tijdens de opleiding specialiseren in Stuurman Alle Schepen of Scheepswerktuigkundige Alle Schepen.
Voorwaarden deelname Schooldiploma’s: min. MAVO, VMBO-TLW of SW5 en / of in het bezit van geldige vaarbevoegdheid SWK of SW5. Andere vooropleidingen op aanvraag. Minimale leeftijd 18 jaar.
Opleiding 24 maanden: opgesplitst in (stage)varen en opleiding per individuele deelnemer.
Locatie Atoomweg 2H, 9743 AK Groningen
Opmerkingen Na Beroepspraktijkvorming (BPV) wordt het diploma KOAS of een certificaat uitgereikt waarmee de vaarbevoegdheid als Stuurman Alle Schepen aangevraagd kan worden, of er wordt een certificaat uitgereikt waarmee de vaarbevoegdheid als Werktuigkundige Alle Schepen kan worden aangevraagd.

Informatie aanvragen

Vul het formulier in om informatie over deze opleiding op te vragen.
Koopvaardij Officier - KOAS
Koopvaardij Officier - KOAS

NTTA Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de NTTA nieuwsbrief.

Check je inbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

 

NTTA

Atoomweg 2-H
9743 AK Groningen
Telefoon 050 311 73 85
info@ntta.nl

Engels

NTTA © 2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de voorwaarden en de privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1