DNV GL STCW 2010 Implementation

Een uitgebreid overzicht van de International Convention on Standards of Training, Certification and Watchkeeping for Seafarers (STCW) van de IMO, was tijdens een Diplomatic Conference in juni 2010 afgerond.

Het doel was ervoor te zorgen dat door middel van training en certificering, zeevaarders die onder hun regime varen, kunnen voldoen aan de uitdagingen die de scheepvaart in de toekomst zal tegenkomen. In deze cursus worden de meest belangrijke veranderingen binnen de STCW Conventie en de STCW Code tot in detail geanalyseerd en nieuwe voorwaarden voor bemanning , rederijen en scheepvaart administratie gepresenteerd.

In praktische case studies zullen de deelnemers leren hoe zij de juiste veranderingen moeten maken binnen het bestaande management en met het gebruik van de bijgeleverde documentatie en behulpzame gereedschappen, zullen zij verzekerd worden van juiste uitvoering tijdens de dagelijkse routine.

De cursus bevat een hoge mate aan werkcolleges, waarin de deelnemers kunnen oefenen met de ontvangen input, werken aan de nodige inhoud en onmiddellijke feedback krijgen op hun aangedragen oplossingen.

Inhoud

Nadruk op:

  • Het presenteren van de meest belangrijke veranderingen van de STCW Conventie en Code
  • Analyse van de nieuwe eisen als het gaat om de verantwoordelijkheden van bedrijven en tevens de certificering en documentatie van bemanning en ontwikkeling van de beste manier om deze nieuwe veranderingen door te voeren in de dagelijkse praktijk.
  • IMO bepalingen over het veilig bemannen van schepen.
  • Voorbereiding voor de Flag State en port State inspecties.

 

Doel van de training: In deze cursus zullen de deelnemers hun expertise met betrekking tot de STCW Conventie en Code verbeteren en theoretische kennis en vaardigheden ontvangen/leren om deze nieuwe voorwaarden te kunnen implementeren en naleving te verzekeren.

 

Cursusinformatie

Doelgroep:
Rederijen: Managing directors, fleet managers, superintendents, personnel managers, crewing personnel, kapiteins, ship’s officieren en werktuigkundigen, lecturers of training institutions, staft of flag State administrations
Voorwaarden voor deelname:
Kennis van de STCW Convention en de STCW Code, (bijvoorbeeld, door aanwezigheid bij het GL seminar “STCW Basics”).
Cursusduur:
1 dag
Locatie:
Atoomweg 2H, 9743 AK Groningen
Opmerkingen:
Deze cursus wordt aangeboden in samenwerking met DNV GL.

Cursusdata

NTTA Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de NTTA nieuwsbrief.

Check je inbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

 

NTTA

Atoomweg 2-H
9743 AK Groningen
Telefoon 050 311 73 85
info@ntta.nl

Engels

NTTA © 2017. Alle rechten voorbehouden.
Lees graag de voorwaarden en de privacyverklaring

Ehio Media content marketing
1
0
1